Personlig tränare

You´ll find Google Translator in the menu.

Under den tid vi har tillsammans tar vi fram ett träningsprogram som passar dig och din träningsnivå. Kanske vill du göra övningar på matta, med pilatesboll eller kanske i maskiner och fria vikter – vi lägger nivån efter din önskan och ser till att du lär dig en god teknik för en säker träning. Allt eftersom du blir starkare och får en allt bättre kroppskännedom så utvecklar vi ditt träningsprogram så att du känner att du utvecklas mot dina önskade framsteg.

En viktig uppgift för mig är att få dig, som kund, att känna dig trygg i gymmiljön och med de övningar vi tar fram. Men, är det så att du önskar hjälp utanför gymmet, i annan miljö, så finns det även möjlighet för det. Alla instruktörspass jag har är fyllda med inspiration, motivation och glädje – du är i fokus och passet är individanpassat och utformat efter dina önskemål och behov.

Det ska vara roligt att träna! Och du ska göra det för din egen skull!
Vi är alla olika; långa, smala, tjocka, korta. Vissa är smidiga, andra är klumpiga. Hos mig är alla välkomna! Jag jämför inte – varken kroppar eller kläder. Kom som du är och våga ta steget mot ett hälsosammare och starkare liv!

Vuxenbarnträning
Du som förälder har möjlighet att gymma tillsammans med dina barn – från att de är 10år. Innan er gemensamma träning startar igång bokar du in dig på en timmes instruktion tillsammans med ditt/dina (max två) barn. Fokus under detta passupplägg är övningar som är anpassat efter barnets möjligheter och önskningar. Vi tittar mycket på teknik och hur ni kan, på ett anpassat sätt, träna tillsammans.

Är du nyfiken på vad forskningen säger om styrketräning för barn?
Gå in på Riksidrottsförbundet.

Annonser